Επικοινωνία: +30 215 50 14 500  

Το EKM Insight παρέχει σε εσάς και τους πελάτες σας μια αρθρωτή υποδομή λογισμικού MPS που είναι εξαιρετικά επεκτάσιμη, μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με γραφεία υπηρεσιών πληροφορικής και συστήματα ERP για μια απίστευτα αποτελεσματική και βελτιστοποιημένη λύση διαχείρισης.

Το EKM Insight λειτουργεί όμορφα με συσκευές οποιουδήποτε κατασκευαστή και μπορεί να αρχίσει να σας βοηθά να διαχειρίζεστε τον εκτυπωτικό εξοπλισμό σας σήμερα, με ελάχιστα έξοδα και χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύεστε σε προϊόντα ενός μόνο κατασκευαστή:

  • Θα βοηθήσει στο σχεδιασμό υπηρεσιών, την επιλογή προϊόντων και εξοπλισμού, τη διαρκή διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και την εφοδιαστική αλυσίδα εφοδιασμού μεγάλου όγκου με επεκτάσιμη ειδική διαχείριση συμβάντων και παροχή υπηρεσιών. 
  • Η χρήση του EKM Insight ως θεμελιώδους στοιχείου της στρατηγικής Managed Print σας επιτρέπει να επιτύχετε την Perfect Managed Print Service που διαχειρίζεται πολλούς πελάτες για να παρέχει αποτελεσματικά βασικές υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.
  • Τα περιουσιακά στοιχεία παρακολουθούνται
  • Όλοι οι μετρητές συλλέγονται καθημερινά και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε πολλαπλές «μεθόδους» χρέωσης για να επιτρέψουν σε οποιαδήποτε μοντέλα χρέωσης που χρησιμοποιείτε να υποστηρίζονται από το λογισμικό, απλώς αντιστοιχίζοντας τα σωστά πεδία στις απαιτήσεις εξόδου σας
  • Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας βελτιστοποιείται χρησιμοποιώντας έναν προηγμένο αλγόριθμο εκμάθησης τεχνητής νοημοσύνης που λαμβάνει τα ωριαία δεδομένα αναλώσιμων που συλλέγονται και προβλέπει με ακρίβεια πότε πρέπει να σταλεί μια προμήθεια για να διασφαλίσει ότι ο πελάτης δεν θα ξεμείνει ποτέ από προμήθειες

Γιατί να επιλέξετε το EKM Insight;

Εκτυπωτές και πολυλειτουργικές συσκευές που παρέχουν λειτουργίες εκτύπωσης αντιγραφής και σάρωσης αποτελούν σήμερα μέρος των υποδομών πληροφορικής όλων των εταιρειών. Οι υπηρεσίες που υποστηρίζουν και διαχειρίζονται εξοπλισμό εκτύπωσης θα πρέπει να θεωρούνται υπηρεσίες πληροφορικής και να διαχειρίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως όλες οι άλλες υπηρεσίες πληροφορικής. Αυτές οι υπηρεσίες θα πρέπει να είναι στραμμένες προς το μέλλον, προγραμματισμένες, εύρωστες και ασφαλείς, παρέχοντας μια βελτιστοποιημένη υπηρεσία για την επιχείρηση και διασφαλίζοντας υψηλή διαθεσιμότητα υπηρεσιών, υποστηρίζοντας τους χρήστες να κάνουν τη δουλειά τους προσφέροντας αξία στην επιχείρηση.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες πολυπλοκότητες που σχετίζονται με τον εξοπλισμό εκτύπωσης που πρέπει να ληφθούν υπόψη λιγότερο κρίσιμες με άλλο εξοπλισμό πληροφορικής που απαιτεί υψηλότερο επίπεδο πολυπλοκότητας στην υποδομή διαχείρισης.

 

Ακριβής, κανονικοποιημένη και αξιόπιστη χρέωση μετρητή

Όλοι οι μετρητές συλλέγονται καθημερινά και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε πολλαπλές «μεθόδους» τιμολόγησης για να επιτρέψουν σε τυχόν μοντέλα χρέωσης που χρησιμοποιείτε να υποστηρίζονται από το λογισμικό, αντιστοιχίζοντας απλώς τα σωστά πεδία στις απαιτήσεις εξόδου σας. Αυτό διασφαλίζει ότι χρεώνετε με ακρίβεια και αξιοπιστία στον πελάτη, μεγιστοποιώντας τη συλλογή των εσόδων σας.

Άλλες λύσεις εξακολουθούν να απαιτούν μεγάλο όγκο συλλογής, επικύρωσης και χειρισμού ανθρώπινων δεδομένων. Οι αλγόριθμοι AI του Insight καθαρίζουν αυτόματα τα δεδομένα για εσάς, τα κανονικοποιούν στους χρεώσιμους μετρητές, ελέγχει αυτόματα για ανωμαλίες και σφάλματα και, στη συνέχεια, μπορούν να προωθήσουν τα δεδομένα απευθείας στο ERP ή στο σύστημα χρέωσης. εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα με τη μείωση των απαιτούμενων πόρων.

 

Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων

Ο εξοπλισμός εκτύπωσης απαιτεί τακτική παροχή αναλωσίμων και υπηρεσίες συντήρησης. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη η τοποθεσία των εκτυπωτικών στοιχείων να είναι γνωστή και να διατηρείται ενημερωμένη για να διασφαλίζεται ότι τα αναλώσιμα και οι υπηρεσίες παραδίδονται στη σωστή τοποθεσία. Ο εξοπλισμός εκτύπωσης μπορεί συχνά να μετακινηθεί και με την καλύτερη θέληση στον κόσμο, ο έλεγχος των αλλαγών ενδέχεται να μην παγιδεύσει όλες αυτές τις κινήσεις και αλλαγές. Επομένως, ο έλεγχος ενεργών μετακινήσεων στοιχείων και αλλαγών βρίσκεται στον πυρήνα μιας υπηρεσίας εκτύπωσης υψηλής ποιότητας.

 

Διαχείριση αναλώσιμων εφοδιαστικής αλυσίδας

Ο εξοπλισμός εκτύπωσης απαιτεί τα αναλώσιμα αντικατάστασης να παραδίδονται αποτελεσματικά και τη σωστή στιγμή για να διατηρηθεί η εξυπηρέτηση του χρήστη, αλλά για να ελαχιστοποιηθεί η διατήρηση αποθεμάτων και αποθεμάτων. Επομένως, η υπηρεσία πληροφορικής πρέπει να λαμβάνει υπόψη αυτό με έξυπνη πρόβλεψη ζήτησης και ενεργή διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Πρέπει να γνωρίζει ποια αναλώσιμα να παραγγείλει για ποιον εξοπλισμό και να διασφαλίσει ότι παραδίδονται στη σωστή τοποθεσία την κατάλληλη στιγμή.

 

Προγραμματισμένη διαχείριση σέρβις και συντήρησης – αποτελεσματική διαχείριση αλυσίδας υπηρεσιών

Ο εξοπλισμός εκτύπωσης είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα πληροφορικής, αλλά είναι επίσης ένα καλά συντονισμένο κομμάτι ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Ως εκ τούτου, απαιτεί την αποτελεσματική παροχή ενεργού σέρβις και συντήρησης για τη διατήρηση υψηλής διαθεσιμότητας υπηρεσιών χρήστη. Αυτό θα είναι πιο συχνό από ό,τι άλλος εξοπλισμός πληροφορικής και απαιτεί αποτελεσματικό σχεδιασμό και οργάνωση για την ελαχιστοποίηση της αναστάτωσης στους πελάτες και την αποτελεσματική χρήση των πόρων υπηρεσιών για τη διασφάλιση του ελάχιστου κόστους παροχής υπηρεσιών.

 

Παρακολούθηση και προγραμματισμός χρήσης

Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξία για την επιχείρηση και η αποτελεσματική απόδοση της αξίας του ενεργητικού που χρησιμοποιείται, η χρήση, δηλαδή πόση ποσότητα εκτυπώνεται, πρέπει να είναι κατάλληλη για την ικανότητα του εξοπλισμού, την απόδοση και το κόστος του. Τα πρότυπα χρήσης αλλάζουν σε όλες τις επιχειρήσεις, επομένως η γνώση της χρήσης είναι σημαντική για να διασφαλιστεί ότι τα σωστά περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται στις σωστές τοποθεσίες, υποστηρίζοντας την επιχείρηση με τον βέλτιστο τρόπο. Η χρήση είναι επίσης βασικός παράγοντας κόστους που σχετίζεται με την κατανάλωση αναλώσιμων και τις επισκέψεις σέρβις. Εάν ένα κόστος ανά σελίδα ή κόστος ανά αντίγραφο είναι το μοντέλο χρέωσης υπηρεσίας που χρησιμοποιείται, αυτό θα σχετίζεται άμεσα με το κόστος της υπηρεσίας και ένα κρίσιμο στοιχείο πρέπει να είναι σωστό τόσο για τον πάροχο υπηρεσιών όσο και για τον τελικό πελάτη.

 

Σχεδιασμένο για διαχείριση υπηρεσιών κύκλου ζωής

Το λογισμικό EKM Insight έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες για να διασφαλίσει ότι η εκτύπωση μπορεί τελικά να διαχειρίζεται όπως κάθε άλλη υπηρεσία πληροφορικής, διαχειριζόμενος ολόκληρο τον κύκλο ζωής της υπηρεσίας από τη Στρατηγική Υπηρεσίας, το Σχεδιασμό Υπηρεσίας, τον Μετασχηματισμό Υπηρεσιών και τη Λειτουργία Υπηρεσίας με την ενεργή Συνεχή Βελτίωση για την πλήρη υποστήριξη τις αρχές του ITIL®. Το λογισμικό είναι έξυπνο, μαθαίνει από το περιβάλλον σας και βοηθά τόσο τους τελικούς χρήστες όσο και τους παρόχους υπηρεσιών να επιτύχουν μια βελτιστοποιημένη υπηρεσία εκτύπωσης σε συνεργασία.

 

Το κρίσιμο στοιχείο – Αξία πελάτη

Οι τελικοί χρήστες βιώνουν μια βελτιωμένη, αξιόπιστη και εξαιρετικά διαθέσιμη υπηρεσία, οι πάροχοι υπηρεσιών αυξάνουν την παραγωγικότητά τους βοηθώντας στην αύξηση της αξίας των υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους. Διατίθεται ως ασφαλής υπηρεσία cloud, ιδιωτική υπηρεσία cloud ή υπηρεσία on premise με προηγμένους ρόλους και ροές εργασιών με εξαιρετικά εξελιγμένες δυνατότητες τηλεχειρισμού και ευέλικτη ενσωμάτωση Το Insight παρέχει την ευελιξία και την αξία για την κάλυψη των πιο διαφορετικών και απαιτητικών λειτουργικών απαιτήσεων.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα