Επικοινωνία: +30 215 50 14 500  

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002. 
Η 
LPR είναι πιστοποιημένη κατα ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015, χρησιμοποιεί τα πρότυπα DIN 33870-1, DIN 33870-2, DIN 33871-1, DIN 33871-2 και εφαρμόζει τις μεθόδος ISO/IEC 19752,  ISO/IEC 19798 &  ISO/IEC 24711. 

Επίσης είναι καταχωρημένη στο Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (Ε.Μ.ΠΑ.) του Ελληνικου Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) συμβεβλημένη με την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. & με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ). 

Εισάγουμε και προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τις πρώτες ύλες που χρειάζονται για την ανακατασκευή των αναλωσίμων εκτυπωτών , <<printer cartridges>>.

Η τεχνογνωσία και η μακρόχρονη εμπειρία μας αλλά και η συνεχής αναζήτηση νέων συνεργατών παγκοσμίως εξασφαλίζουν στους πελάτες μας τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς .

Έχουμε πάντα στην πρώτη θέση την Υψηλή Ποιότητα & Σταθερότητα των προϊόντων που διακινούμε.

Επίσης διαθέτουμε μία πρότυπη βιοτεχνία ανακατασκευής όπου όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται πρώτα από εμάς.

Η Διαφορά της LPR :

1. Αγοράζουμε απευθείας από τους κατασκευαστές.

Προμηθευόμαστε απευθείας από τους κατασκευαστές, εξοικονομούμε δαπάνες χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.

2. Τα προϊόντα μας προσφέρουν πραγματική μείωση του κόστους.

Τα προϊόντα LPR παρέχουν πραγματική αξία για τον έμπορο. Τα LPR Toner Cartridges παρέχουν την ίδια ποιότητα όπως τα OEM.

3. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη.

Πάντα ένας τεχνικός μας είναι στην διάθεση σας για να σας δώσει τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην διαδικασία ανακατασκευής.

4. Είμαστε πρώτοι στην αγορά με νέα προϊόντα. 

Η LPR παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της βιομηχανίας στον τομέα της ανακατασκευής σε όλο τον κόσμο και έχει δεσμευθεί να παρέχει τα ποιοτικότερα και πιο νέα προϊόντα της αγοράς.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα